Касабов и Синове

За нас

Касабов и синове ООД

,,Касабов и Синове” ООД е тясно специализирана фирма в изработването и монтирането на фасадни, стълбищни и терасни парапети. Фирмата е учредена през 2006г. в гр. Пловдив, България. През годините се е доказала като коректен и сигурен партньор, реализирайки проекти в цялата страна.

Парапетите на ,,Касабов и Синове” ООД са изработени от висококачествен алуминий, от комбинация между стъкло и алуминий или само от стъкло. Те са подходящи за офиси, заведения, жилища и хотели и се отличават с високи архитектурни и естетически стандарти, като същевременно осигуряват сигурност и лесна поддръжка. Тези качества разширяват възможностите на архитекти и дизайнери за намиране на лесни интериорни и екстериорни решения.

Материалите, от които са изработени парапетите на ,,Касабов и Синове” ООД, имат всички необходими сертификати за качество и надеждност, които отговарят на европейските стандарти за сигурност и безопасност. Фирмата разполага с квалифициран екип и прецизна техника. Това позволява постоянната поддръжка на готовия продукт и кратки срокове при изработката (включително и при монтаж). Инженерният и производствен потенциал на фирмата предлага и разработване на индивидуални проекти, съобразени със специфичните изисквания на клиентите или на пазара като цяло.

Call Now Button