ПРОДУКТИ

 


Парапети със стъкло

 

Алуминиевите парапети могат да бъдат изработени в комбинация със триплексно стъкло в различни цветове - основните са кафяво, сиво, синьо, зелено, както и, разбира се, обикновено прозрачно стъкло. Използвайки различни по дебелина стъкла, цветът може да бъде по-блед или по-плътен. Стъклата може, също така, да се оцветят със специален лак, за да се впишат перфектно в архитектурата на сградата. Всички стъкла може да бъдат и матирани цялостно или на тях да бъде изобразена шарка по ваш вкус и проект, както и лого на фирма, заведение, хотел и т.н. За пълнеж използваме също и поликарбонат и плексиглас, които, освен много голяма здравина и нечупливост, дават и неограничен цветови избор, подходящи са за места, където има висок риск от счупване, както и там, където се налага огъване на самия пълнеж. Тъй като нямат хоризонтални елементи, парапетите със стъклен пълнеж са подходящи за тераси и балкони.

Парапетите с тръбен пълнеж

Парапетите с тръбен пълнеж са особено подходящи за стълбищни парапети.

Стандартно се изпълняват с височина 0.900мм до 1.05м и 3 до 6 бр. хоризонтални тръби ф16 мм.

Възможни са всякакви комбинации, огъвания на профилите и разполагане на струните както хоризонтално, така и вертикално.

Ценообразуване

Ценообразуване:

Цената за 1 линеен метър се формира според вида и броя на вложените материали и варира в доста широки граници. Цената се сформира от следните фактори:

 
  • Височина на парапета
  • Дължина на парапета
  • Брой огъвки
  • Приблизителен брой колонки
  • Вид пълнеж
  • Цвят и дебелина на стъклото, ако пълнежът е стъкло
  • Брой и разположение на струните, ако пълнежа е тръбен
  • Вида монтаж: стандартен или страничен

За да сте сигурни за цената, се свържете с нас и ние ще дойдем на място за консултация.

ДРУГИ ДЕЙНОСТИ:

Уважаеми дами и господа,

Ние сме търговски партньори с фирма SEVROLL и предлагаме техните системи. Фирмата е производител на алуминиеви системи за плъзгащи, чупещи, шарнирни и преходни врати. Фирмата е създадена през 1996 г. в Полша. Реализира продажби на международно ниво от 2004г. на Българския пазар. Механизмите “SEVROLL” се отличават с изключителен лесен монтаж, оригинален дизайн, стил, ергономичност и 5 години гаранция.

www.sevroll.bg