Монтаж

Монтажът обикновено се извършва след полагането на настилките без риск от спукване на стъпалата или плочките

Алуминиевите парапети

Алуминиевите парапети не изискват никаква подръжка освен елементарно забърсване....

По желание на клиента

Възможно е изпълнението на по-нестандартни модели, измислени от самите вас и с малка идея от нас.

 

Ценообразуване

Цената за 1 линеен метър се формира според вида и броя на вложените материали и варира в доста широки граници.....

 

Касабов и синове ООД

,,Касабов и Синове” ООД е тясно специализирана фирма в изработването и монтирането на фасадни, стълбищни и терасни парапети. Фирмата е учредена през 2006г. в гр.Пловдив, България. През годините се е доказала като коректен и сигурен партньор, реализирайки проекти в цялата страна.

Парапетите на ,,Касабов и Синове” ООД са изработени от висококачествен алуминий, от комбинация между стъкло и алуминий или само от стъкло. Те са подходящи за офиси, заведения, жилища и хотели и се отличават с високи архитектурни и естетически стандарти, като същевременно осигуряват сигурност и лесна поддръжка. Тези качества разширяват възможностите на архитекти и дизайнери за намиране на лесни интериорни и екстериорни решения.

Материалите, от които са изработени парапетите на ,,Касабов и Синове” ООД, имат всички необходими сертификати за качество и надеждност, които отговарят на европейските стандарти за сигурност и безопасност. Фирмата разполага с квалифициран екип и прецизна техника. Това позволява постоянната поддръжка на готовия продукт и кратки срокове при изработката (включително и при монтаж). Инженерният и производствен потенциал на фирмата предлага и разработване на индивидуални проекти, съобразени със специфичните изисквания на клиентите или на пазара като цяло.

Адрес за поръчка и контакт:

Производствен цех - с.Ягодово, гр.Пловдив, България
Тел: 0898 20 28 88
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.parapeti-bg.com