Монтаж

Монтажът обикновено се извършва след полагането на настилките без риск от спукване на стъпалата или плочките

Алуминиевите парапети

Алуминиевите парапети не изискват никаква подръжка освен елементарно забърсване....

По желание на клиента

Възможно е изпълнението на по-нестандартни модели, измислени от самите вас и с малка идея от нас.

 

Ценообразуване

Цената за 1 линеен метър се формира според вида и броя на вложените материали и варира в доста широки граници.....

 

Касабов и синове ООД

Фирма “Касабов и Синове” изработва парапети от модулна алуминиева система. Профилите са оцветени по метода на електрооксидацията с дебелина на покритието от 14 микрона, Основните цветове са: инокс,злато,шампанско и натурален алуминиев цвят. Възможно е също да се боядисат във всички цветове от каталога RAL, както и цветове имитиращи дърво-златен дъб,бук,орех,череша.

Парапетите се използват за охрана на балкони, тераси ,стълбища,високи алеи и пътеки. Можем също така да ги огъваме с минимален радиус на ръкохватката 65 см. Ръкохватка може да бъде и от неръждаема стомана. Съгласно изискванията вътрешната височина на парапетите за балкони, ложи, тераси и външни стълби трябва да бъде не по малка от 1,05 м и без хоризонтални елементи, а при височина над 20 м на сградата - не по ниска от 1,2 метра.

Триплексът е вид стъкло от две или повече слепени със смола листове стъкло, които при счупване остават в рамката, без риск от падане. Тръбният пълнеж може да е от тръба ф-16мм ,квадрат 10mm x 10mm,или тръба ф-30мм която се разполага хоризонтално или вертикално. Има и вариант с алуминиева решетка.

Алуминиевите парапети не изискват никаква подръжка освен елементарно забърсване.